Interieuradvies

Just another SeoBureau site

Als het gaat om Omani-architectuur, zijn de ingewikkelde details en symmetrie gewoon niet van de norm. Dit is de reden waarom we het unieke en geweldige saliekak hebben. Dakoman is een zeldzaam exemplaar tussen de vastgoedgemeenschap in de regio. Maar meer dan dat – dit specifieke dak is uniek in het ontwerp. De asymmetrie en de gedetailleerde aard van het werk maken het een absoluut meesterwerk. Als u overweegt om een nieuw dak voor uw huis te krijgen in Muscat of voor uw kantoor in Oman, is OIRTING waar u zou moeten zijn.

Uw dak laten ontmossen

Het saliekdak is afkomstig van het Arabische schiereiland en is vernoemd naar King Faisal Bin Sultan of Oman. Het werk duurde bijna twee decennia om te voltooien. Het eerste deel van het werk omvatte het implanteren van palen in het vlakke terrein en bouwde vervolgens de hoofdrug op en platte het vervolgens uit voordat u de gordelroos installeert. Om de laatste aanraking te geven, werd een cirkelvormig patroon van metalen platen bevestigd aan de randen van het platte dak. Dit gaf het eindresultaat een cirkelvormige vorm en een symmetrisch ontwerp.

Het saliekak is zo genoemd vanwege de ongebruikelijke vorm. Het hoofdgedeelte van het dak heeft drie secties – de basis met vier driehoekige puntige spanten en de bovenkant die de diamantvormige ventilatieopeningen bevat. Als je naar de top kijkt, zul je merken dat er geen rechte lijn is tussen de top van het dak en de vallei hieronder – dit komt door de manier waarop het dak is ontworpen. Om het ontwerp nog interessanter te maken, is de basis afgewisseld naar de binnenmuur. Het eindresultaat is dat wanneer je opkijkt, je de valleien in plaats van de muren zult zien.

Wanneer u naar de innerlijke structuur van de dakplaten kijkt, zult u merken dat het bestaat uit een reeks metalen platen die op houten balken worden vastgeschroefd. De reden voor de houten balken is om ondersteuning te bieden voor de spanten en voor het hele dak. Nogmaals, u zult merken dat het ontwerp geen rechte lijnen heeft. Als je dichtbij genoeg gaat, kun je zien dat het dak ventilatieopeningen in de vallei heeft. Deze ventilatieopeningen zijn om lucht in te laten en het vocht te verwijderen.

Het is moeilijk om te zien hoe het Oudering Dak tot stand kwam. Er zijn echter aanwijzingen. Een is de vorm van de diamanten. Een andere is dat de diamanten niet recht zijn – ze zijn enigszins afgerond. Al deze factoren tellen aan tot de conclusie dat de bestelling is gemaakt door een team van ingenieurs die eerder aan een ander gebouwproject hadden gewerkt.

Het laatste bouwproject waar ze aan werkten, was een spiraalvormige deur. Het kostte ze een tijdje om dit concept te perfectioneren, maar zodra ze het goed kregen, stelde het de trend in voor toekomstige projecten. Wat het project dak ontmossen zo speciaal maakt, is het feit dat het volledig onderhoudsvrij is. Er zijn geen gereedschap of onderdelen om schoon te maken, niets om te vervangen of te repareren. U moet alleen basisonderhoud doen, zoals het bekijken van de moeren en bouten om ervoor te zorgen dat ze in de juiste positie worden geschroefd. Dit geeft je een minder gedoe om je zorgen over te maken.